Samenwerken

De kinderen werken samen aan een verhaal, ze leren van elkaar en ontdekken dat het idee van een ander ook goed is en zijn samen trots op het resultaat. 

 


Mediacompetenties versterken

De leefwereld van kinderen en jongeren wordt steeds digitaler. We leren de kinderen om te werken met Ipad en de stop motion app.

Creativiteit ontdekken

Kinderen ontdekken de wereld op hun manier. Ze zijn  nieuwsgierig, kijken rond en proberen zelf graag nieuwe dingen uit. Tijdens onze workshops benutten de kinderen hun creativiteit ten volle. Iedereen kiest zelf met welk materiaal hij of zij werkt en hoe hij/zij dit maakt. Er is niet één goed voorbeeld dat ze moeten namaken, ze komen zelf op fijne ideeen. 

Inclusief, op maat en talentgericht

 Iedereen is welkom bij ons. We zetten in op de sterktes en talenten van ieder kind. Ieder kind werkt zonder druk en op zijn eigen tempo. Ze kiezen zelf wat ze maken en hoe. Niets moet, ook een hele dag spelen is prima. We werken in kleine groepjes en geven veel vrijheid. We houden ervan om kinderen te laten groeien en te laten ontdekken.


Plezier en smossen

Plezier maken is het belangrijkste! Spelen, spelen en nog is spelen én je vuilmaken.

Natuur

We doen zo veel mogelijk activiteiten buiten. We werken met veel natuurlijke materialen of recyclagematerialen. Een schattentocht of speurtocht is altijd een succes.